Uitleg AED Verzekering

Gratis AED Diefstalverzekering met alle onderhoudsplannen

We kunnen het niet vaak genoeg zeggen! Een AED hoort buiten, in een kast zonder slot. Zodat zoveel mogelijk levens met gered kunnen worden. Het ophangen van een AED op een openbare plek brengt wel een risico met zich mee, de AED zou namelijk gestolen kunnen worden. Het is daarom verstandig om uw AED tegen onverwachtse kosten bij diefstal te verzekeren. Dit kan vanaf nu GRATIS in combinatie met ieder onderhoudsplan van Medisol.

Dekking en beveiliging

Een AED is normaal gesproken tegen diefstal verzekerd wanneer het apparaat in huis, bedrijf of afgesloten appartementencomplex is geplaatst en onder de inboedelverzekering valt. Wilt u een AED verzekeren die buitenshuis is geplaatst, dan is het noodzakelijk dat deze AED in een wandkast met verwarming hangt. Na inzage van (een kopie van) het proces verbaal zullen wij er direct voor zorgen dat u een nieuw toestel krijgt.

Vergoeding

Vergoeding is altijd in natura. Wanneer de AED tot 3 jaar oud is, ontvangt u een gehele vergoeding van 100% en krijgt u dus een nieuwe gelijkwaardige AED toegestuurd bij diefstal. Zodat u niet zonder komt te zitten. We streven ernaar hetzelfde type terug te plaatsen. Indien deze AED niet leverbaar  is, krijgt u een AED van vergelijkbare waarde.
In het vierde levensjaar van de AED ontvangt u een vergoeding van 80% van de nieuwwaarde, in het 5e levensjaar is dit 60%. Een AED van 6 jaar of ouder wordt voor 50% vergoed. Indien de aankoopdatum niet te bewijzen is, bedraagt de vergoeding altijd 50%.

De procedure

Bij diefstal van uw AED kunt u bij de politie aangifte doen. Een kopie of scan van het proces verbaal stuurt u vervolgens op naar Medisol via [email protected].

Aanvragen?

U kunt de AED verzekering  gratis afsluiten in combinatie met een Standaard, Extra of AED + Wandkast Extra Onderhoudsplan.

Vragen over de verzekering? Neem voor vragen contact op via [email protected] of telefonisch per 0118 – 620074. Wij helpen u graag verder!